banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Peygamber Sevdalılarından Milyar Salâvat Kampanyası
Başlattıkları “Milyar Salâvat Kampanyası”nın amacını dili zikre alıştırmak, dili kötü sözlerden arındırmak, zaman israfını önlemek, Allah`a ve Resulüne olan sevgi ve sadakati artırarak topluma peygamber sevgisini yerleştirmek olduğunu belirten Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları Platformu sözcüsü Mehmet Kışlar, kampanya sayesinde insanlarımıza peygamber sevgisini nakşetmek olduğunu kaydetti.
Kışlar açıklamasının devamında, “İslam peygamberi H.z Muhammed (s.a.v)’in unutulmaya ve unutturulmaya çalışıldığı ve kutlu doğum ayının yaklaştığı bu günlerde tüm Şanlıurfa ve ilçelerinin Kâinatın efendisine salâvat getirerek manevi bir atmosfer içerisine girmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Milyar Salâvat Kampanyasında ayrıca Yasin-i Şerif ve Hatim kampanyası da başlattıklarını ifade eden Kışlar, Salâvat kampanyamıza katılmak isteyen tüm peygamber Sevdalıları (0507 459 06 08) ve (0414 215 61 23) nolu telefonları arayarak çektikleri salâvatları teslim edebilirler. Başlattığımız “Milyar Salâvat Kampanyası” 08 Nisan 2012 tarihine kadar devam edecektir.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.