banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Pano ile Evlenme teklifi

Şanlıurfa’da bir aşık, 2010 yılının son günlerinde aşık olduğu genç kadına ana cadde üzerinde bulunan dev reklam ekranına ilan vererek, evlenme teklifinde bulundu. Sadece isimlerinin yazılı olduğu evlenme teklifini görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, çılgın aşığın kim olduğu ise merak konusu oldu. Teklif sunulan bayanın da bu teklife nasıl bir cevap vereceği de merak edilen konular arasında yer aldı.

 

Belediye önünde bulunan dev ekranında çıkan reklamlara alışa gelen vatandaşlar, bu kez reklam panosunda evlenme teklifini görünce şaşırdılar. ‘Fatma’ isimli kız arkadaşına seslenen ‘Gökmen’ ismindeki aşık, kentin en işlek caddesinde bulunan dev ekrana ‘Benimle evlenir misin?’ yazdırdı. Bu reklam ile kız arkadaşına seslenen gizemli aşık, tabelaya `Benimle evlenir misin? Seni seviyorum’ şeklinde yazdırarak ilginç bir evlenme teklifinde bulundu.

 

Kent merkezinde bulunan dev ekranda evlenme teklifini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı gençler ise, böyle bir evlenme teklifinin çok romantik olduğunu söylediler.

Hatice Akarslan / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.