banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Özyavuz kan davalı aileleri barıştırdı

Harran  Eski Belediye Başkanı ve Cumeyli Aşireti reisi İbrahim Özyavuz kan davalı aileleri barıştırdı. Güneydoğunun en büyük Arap Aşireti olan Cumeyli Aşitetinin reisi olan aynı zamanda Harran ilçesinde üç dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Özyavuz barış elçisi oldu. Aralarında uzun yıllardan bu yana devam eden kan davası olan Yılmaz,Yavuz,Kırgıl ve Akmeşe ailelerini bir araya getiren İbrahim Özyavuz kan davasının bitmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tava Resturantta yapılan Barış Yemeğine İbrahim Özyavuz,Harran Kaymakamı Serkan Keçeli,Harran Emniyet Müdürü,Harran Jandarma Komutanı,Harran AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Aka,İl Daimi Encümeni Halit Özyavuz,ailelerin ileri gelenleri ile çok sayıda Harranlı katıldı.

Barış yemeğinde bir konuşma yapan İbrahim Özyavuzikan davalarının artık bitmesi gerektiğini ve bunun kimseye hiç bir faydaa getirmediğinin altını çizdi. Özyavuz'' Bu barışta emeği geçen,uzaktan ve yakınan tek bir sözü ile yardımı olan herlese teşekkür ederim. Uzun yıllardan bu yana devam eden bu sebepsiz yere olan küskünlük kavgayı bitiren tüm herkese teşekkür ederim. Artık kan davalarının hepsinin barışla sonuçlanmasını istiyoruz'' dedi.

Harran Kaymakamı Serkan Keçeli de Kan davalarının artık bitmesi gerektiğini ve barışla sonuçlanan bu kan davasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

İbrahim Özyavuz ve Harran Kaymakamı Serkan Keçeli Barış yapan aileleri tokalaştırarak bu mutlu sona ortaklık ettiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.