banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Özel Okul yöneticileri Van TSO'da toplandı

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva başkanlığında yapılan toplantıya, Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Abi ile özel okul temsilcileri katıldı.

“Amacımız sorunları en aza indirmektir”

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, yeni Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olması dilediklerini belirterek “Van’da eğitim öğretim kalitesinin yükseltilmesi en büyük amacımızdır. Bu amaçla üyelerimiz olan Özel Okullarla bir araya gelmeyi uygun gördük. Gerek yaşadıkları sorunları birebir en yetkili ağızlardan duymak, gerekse okul ve veli sorunlarını en aza indirmek istiyoruz. Katılımcı tüm üyelerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Takva, servis, okul kıyafeti ve  kitap – kırtasiye ücretlerinin yüksek olmasını okul yetkilileriyle görüştüklerini ifade ederek, amaçlarının sorunları en aza indirmek olduğunu söyledi.

“Biz en kaliteli eğitimi, en ucuz sunan illerden biriyiz”

Özel okul yöneticilerinden Murat Atlıhan ise Van’ın özel eğitim ve öğretim noktasında Türkiye’nin en ucuz  illerinden biri olduğunu belirterek, “Biz en kaliteli eğitimi, en ucuza sunan illerden biriyiz. Van’da bulunan tüm özel okullar, batı illerine göre oldukça kaliteli eğitim vermektedir. Kaldı ki fiyatlarımız da batı illerine göre yüzde 50 daha ucuzdur.” ifadelerini kullandı. (Murat Dalgın-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.