banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Özel Halk Otobüsçülerin isyanı

Şanlıurfa Belediyesi kent merkezinde çalıştırmak için aldığı 50 yeni otobüs bugün sefere başladı.

 

Belediyenin bu girişimini protesto eden Özel Halk Otobüs şoförleri, kendilerine “Kent içi ulaşım Master Planını” çerçevesinde belirlenen güzergahlarını değiştirdiler.

 

 

Sabah saatlerinde sefere başlayan Özel Halk Otobüsleri Kadri Erdoğan Caddesindeki toplanma merkezi yerine daha önce toplanma merkezi olan Balıklıgöl’den geçince, Polis harekete geçti.

Bu arada Öze17 nolu Halk Otobüs Kooperatif Başkanı Abuzer Şeker ve beraberinde yaklaşık 70 kişilik bir grup AK Parti İl Başkanlığına gi,derek bir süre Başkan Av. Yusuf Eğilmezle görüştüler.

 

Konuyla ilgili konuşan Abuzer Şeker; "Mağdur ediliyoruz. Ekmek hakkımızı almak istiyoruz. önce kooperatif olarak bizi bir birimize düşürdüler. Şimdi anladık ve birleştik" dedi.

Bu arada Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Pazar günü İstanbula "İbrahim Tatlıses1i ziyaret etmek için gittiği bildirildi.

 

İŞTE HABERİN VİDEOSU

 


otobüsçülerin isyanı balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.