banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Abdülkadir Barut Şenocak Mahallesi

Özel Çağlayan Tevhide Hatun Anadolu ve Fen Lisesi 2014 Mezunlarını Uğurladı

Çağlayan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene öğrenciler aileleriyle birlikte katıldılar.Balo salonunda yenilen mezuniyet yemeğinden sonra ,program konferans salonunda gerçekleşti.Okul Müdürü Ahmet  Yaralıoğlu,öğrencilerin mezuniyet töreni nedeniyle aileriylebirarada olduklarını söyledi.” Sizlerle  birlikte bugün, heyecanlı, gururlu ve çok özel bir geceyi paylaşıyoruz. Çünkü, öğrencilerimiz eğitim hayatlarında bir basamak daha ilerlediler. Ayrıca bugün Anadolu lisemiz6. mezunlarını verirken , Fen lisemizin de ilk öğrencilerini mezun etmenin sevinci içerisindeyiz”diye devam etti.

Sizler bu törenin en mutlu ve en onurlu kişilerisiniz. Çocuklarınızın  eğitim hayatı  boyunca onlara maddi ve manevi olarak her türlü desteği verdiniz. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaştınız. En kötü zamanlarında onların en büyük desteği oldunuz. Bütün bu zorlukların sonunda çocuklarınız, bugün liseden mezun olurken haklı olarak yaşadığınız büyük bir sevinç ve gururu bizler de öğretmenler olarak paylaşıyoruz. Sizleri tüm kalbimle kutluyorum.,  ne mutlu ki; sizler "En büyük yatırım insana yapılandır" dediniz ve çocuğunuzu güvenli ellere teslim ettiniz.  Bizler de bu sorumluluğun bilinciyle,  öğretmenlerimizden yemekhanedeki aşçımıza kadar  öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştık”, diye konuştu.Mezuniyetin öğrenciler için ayrı bir anlam taşıdığını belirten Yaralıoğlu,”Artık siz değerli mezunlarımızın bundan sonraki hayatınızda da başarılı olmanızı temenni ederim. LYS sınavında sizlere üstün başarılar  dilerim. Tüm bu başarılarda emeği geçen, değerli öğretmenlerimize, personelimize ve siz değerli velilerimize teşekkür eder, saygılar sunarım."diyerek konuşmasını tamamladı.

Programdaöğrenci velilerimizden Mustafa Taylan Bey yaptığıkonuşmada şunları söyledi.”İki yıla yakındır Almanya’da görev yapmaktayım, gözüm arkada kalmadan kızımı bu kuruma emanet ettim.Bugünailecek mutluyuz çünkü kızımız öğrenimini tamamladı”diye ifade etti.
 Anadolu Lisesi Okul birincisiBetül Amasyalı ve Fen Lisesi Okul birincisi Merve Bozkurt daduygulu birer konuşma yaptılar. Okul birincisi Amasyalı okul ve arkadaşlarından ayrılmanın burukluğunu yaşadıklarını ifade ederek ,”Bizler,bir mevsimlik çiçek gibi bu okuldan gelip geçiyoruz. Başkalarının da geçtiği gibi…Ancak, mevsim bitecek ama bizler başka iklimlerde de çiçek açmaya devam edeceğiz ve yeni çiçekler yetiştireceğiz. Volter’in dediği gibi,bahçemizi hiç kurutmayacağız,sulamaya, güzelleştirmeye devam edeceğiz. Asıl olan da bu değil mi?”, diye konuştu.

Okul birincilerinin yaş kütüğüne bröve çakmalarının ardından anneler ve babaların tek tek çocuklarının plaketlerini  takdimi ile tören sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.