banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Otogarda meydan savaşı!

Bugün Şehirlerarası Otobüs Terminalinde savaş alanını andıran görüntüler vardı. Yakını olan bir Hacı adayını uğurlamak üzere otogara gelen bir sürücü ile polisler arasında tartışma çıktı ve sonra olanlar oldu.

 

Polisin arabasını otogar çıkışına park eden sürücüye, ‘ceza yazacağım’ demesi ile fitillenen tartışma, kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 5 polis çeşitli yerlerinden yaralanırken sürücü ile yakınlarının olaya karıştığı yaklaşık 20 kişi de gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre, olay, otogarda ilçelere giden minibüslerin çıkış yaptığı kapıda meydana geldi. İddiaya göre, ailesi ile birlikte yakını olan bir hacı adayını uğurlamak üzere Şehirlerarası Otobüs Terminaline gelen ismi öğrenilemeyen sürücü, arabasını otogarın çıkış noktasına yakın bir yere park etti. Bunu gören otogarda görevli polis memuru, sürücünün yanına yaklaşarak arabasını uygun yere park yapmadığını belirterek, ceza keseceğini söyledi. Daha sonra polis memuru ile sürücü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.  

 

İddiaya göre, sürücünün polise biber gazı sıkması otogarı savaş alanına çevirdi. Sürücü yakınlarının da karıştığı kavga için telsizle anons edilerek takviye kuvvet istendi. Ekiplerin gelmesiyle birlikte olaylar güçlükle yatıştırılırken polislerin zaman zaman cop kullanması dikkatlerden kaçmadı. Olay esnasında bir araç, otogarın çıkış noktasından geçerken bir polis memurunun ayağının üzerinden geçti. Çıkan kavgada 5 polis memuru çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralandı. Yaralı polisler tedavilerinin yapılması için olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye götürüldü. Kavgaya karıştığı öne sürülen yaklaşık 20 kişi ise polisler tarafından zor kullanılarak, yere yatırılıp ellerine kelepçe vurularak gözaltına alındı.

 

Öte yandan kavga esnasında olaya karışan kişilerin eşleri ile küçük çocukların ağladıkları dikkat çekti.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

HABER:UĞUR BUDAK / ,sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.