banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

ÖSYS Ek Yerleştirme tarihleri açıklandı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), boş kalan ve yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan kontenjanlar için 17-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında Ek Yerleştirme tercihlerinin yapılacağını açıkadı.

Konuyla ilgili YÖK tarafından yapılan açıklamada, “2015-2016 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan ve yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan yükseköğretim programlarının kontenjanlarına, 2015-ÖSYS sonuçlarına göre ÖSYM tarafından ek yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, 2015-ÖSYS Ek Yerleştirme tercihlerini 17-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapacaktır.” denildi.
Ek Yerleştirme neticesinde bir yükseköğretim programına yerleşen adayların 31 Ağustos – 04 Eylül 2015 tarihleri arasında kayıt yaptırabilecekleri belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.