banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Okumanın yaşı yok dedi 71 yaşında üniversite bitirdi



İlkokulu bitirdikten sonra 1967 yılında bir kamu kurumunda memuriyet hayatına adım atan Abdurrezzak Hacısalihoğlu önce ortaokulu ardından da akşam lisesini tamamladı. 63 yaşında Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu Tarımsal Kooperatifçilik Bölümü'nden mezun olan Hacısalihoğlu, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ne geçiş yaptı. Abdurrezzak Hacısalihoğlu, 71 yaşında da buradan mezun olarak diplomasını aldı.

SINAVLARA BAŞKA ŞEHİRLERDE GİRDİ

7 çocuklu bir ailede büyüyen Abdurrezzak Hacısalihoğlu, okuduğunu herkesten gizli tutmak için sınavlara başka bir ilde girdiğini söyledi. Hacısalihoğlu, "Okumanın tabi ki yaşı yok ama bizim yaşımız biraz daha ileri olunca bunu yapmak istedim. Derslerime çalışarak başarılı oldum" dedi. Açıköğretim Fakültesi Trabzon Büro Yöneticisi Tahsin Şahinkaya, hasta olduğunu öğrendiği Abdürrezzak Hacısalihoğlu'nu köyünde ziyaret ederek diplomasını verdi.


Habertürk / Enis Yıldırım

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.