banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Okullarda son dakikaya kadar ders yapılacak

Kestel ve Gürsu ilçelerinde bazı okulları ziyaret eden Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, okullarda son gün son derse kadar ders işleneceğini söyledi.

 

Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, Maarif Müfettişleri Başkanı Ali Dursun ile birlikte Kestel ve Gürsu ilçelerindeki bazı okulları ziyaret etti.

 

Her zaman öğretmen ve öğrencilerin yanında olduklarını ifade eden Bilici, bu ziyaretlerde eğitim çalışmalarını yerinde incelediklerini, öğretmen ve öğrencilerin problemlerini yüz yüze dinlediklerini söyledi.

 

Öğrencilerin son gün son derse kadar okula gelmelerinin önemine vurgu yapan Mustafa Bilici, “Okul dışında öğrencilere cazip gelen birçok olgu var. Özellikle son haftalarda devamsızlıklar artış gösterebiliyor. Eğitimciler olarak bizler öğrencilerimizin okula ilgisini artırma konusunda gerekli tedbirleri almalıyız. Okullarımızda son gün ve son dakikaya kadar derslerin devamını sağlamalıyız.” dedi.

 

Bursa’da eğitim çıtasının yükseldiğini ifade eden Mustafa Bilici, “Eğitim öğretim yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde öğrencilerimizin öğretmen ve velileri tarafından yakın markaja alınmasını istiyoruz. Bu son virajda çalışmalarımızı hızlandırmalı, sınavlara hazırlık aşamasında öğrencilerimizle birlikte son bir hamle daha yapmalıyız.” diye konuştu.

 

Ziyaret ettiği okullarda öğrencilerle de bir araya gelen Mustafa Bilici, öğrencilere hem kendilerinin, hem de ülkenin geleceği açısından çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu. Okulların öğrencilere verilmiş birer emanet olduğunu belirten Bilici, öğrencilerin bu emaneti en iyi şekilde koruyup sahip çıkacaklarına inandığını söyledi.

 

Kestel Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hasan Aslanoba Anadolu Lisesi, Gürsu TOKİ Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gürsu İmam Hatip Ortaokulu ve Hacı Huriye Tinç İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Mustafa Bilici ayrıca, Kestel ve Gürsu Kaymakamlarıyla da bir araya geldi.  (Zeki Aras - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.