banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Okullarda 'Kahvaltımı Yaptım Meyvem Çantada' etkinliği

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığının, ‘Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’ kapsamında ilkokullarda “Kahvaltımı Yaptım, Meyvem Çantamda” adlı etkinlik düzenlendi.

Meyve yemeyenin sağlıklı yaşam için önemli olduğunun belirtildiği etkinlikte, öğrencilere meyve dağıtıldı.

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, okul başarısında sağlıklı beslenmenin önemine değindi. Öğrencilerin okul çağı döneminde sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmalarına destek olunması gerektiğini söyleyen Aslan, “Yapılan çalışmalarda, yetersiz ve dengesiz beslenen öğrencilerin dikkat sürelerinin kısaldığı, algılamalarının azaldığı, öğrenmede güçlük çektikleri ve davranış bozuklukları sergiledikleri görülüyor. Tüm öğrencilerin sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum.”dedi. (İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.