banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Okullara 4+4+4 tabelası asıldı

İlköğretimin müdürü ve aynı zamanda orta öğretiminde Müdürü 1 tane olacağı için 2 mühür  bir müdür olacak sabah ilkokul müdürü olarak görev yapan müdür öğlenden sonrada ortaokulun müdürü olarak görevine devam edecek.
Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı İ.Halil HAKTANKAÇMAZ Yaptığı Açıklamada

Muhtarı olmakla şereflendiğim Ertuğrul gazi mahallesinde Hep ilklere imza atmanın mutluluğunu yaşayan bir muhtar olarak Yenişehir ilk ve orta öğretimde Tabelası bile asılmış eğitime hazır bir okulun muhtarı olmakla Bir ilki Yaşamanın  gururu içindeyim.
Özellikle Şanlıurfa Valimiz Celalettin Güvenç Olmak üzere  İl Milli eğitim müdürümüz Ahmet Palaya,Yenişehir İlk Ve orta Okul müdürü Mehmet Durduya  Eğitimde yaşanak Sıkıntının Çözümünde Bizlere  vermiş oldukları destek’ten dolayı Teşekkürlerimi arz ediyorum.

Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkartılması ile birlikte 5+3 olarak uygulanan zorunlu eğitim sistemi 4+4+4 olarak uygulanacak. İlköğretimin 4. sınıfından sonra öğrenciler yönlendirmeli eğitime tabi tutulacak. İlköğretimin 4. sınıfından sonra öğrenciler yeteneklerine göre mesleki eğitime yönlendirilecek İnşallah geleceğe hazır alanında uzman Gençlerimiz yetirtirilir Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.