banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Okullar Hayat Olsun Kursu

Göçmez yaptığı açıklamada; “ Kalem Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği olarak “OKULLAR HAYAT OLSUN”  Projesi kapsamında “Öğrencilere Milli-Manevi Değerler Kazandırmak” için hazırladığımız plan-program dahilinde gönüllü öğretmenlerimiz ile Karaköprü Şerif Özden Başarı Ortaokulunda hafta içleri 16.06.2014 ile 27.06.2014 tarihleri arasında 13.30 ile 17.00 saatleri arasında 30.06.2014 ile 11.07.2014 tarihleri arasında da 09.00 ile 12.30 saatleri arasında eğitim çalışması yapacağız.

Yaklaşık yirmi günülü öğretmenimiz ücretsiz olarak yaz ayında büyük bir fedakârlık göstererek kendi tatillerinden feragat edecek ve çocuklarımızın eğitimi için çaba sarf edecekler. Vatandaşlarımızdan isteğimiz yavrularımızı yazın başı gezmekten, kötü alışkanlıklar edinmekten, boş ve verimsiz zaman geçirmekten alıkoyacak; milli ve manevi değerlerimizi öğreteceği bu kurslara kayıt yaptırmalarıdır.

Kurslarımızda değişik sportif ve kültürel faaliyetlerin yanında Kur’an-ı kerim, Siyer ve Osmanlıca dersleri kurslarımızda öğretilecektir. Yaz kursumuza Ortaokul birinci sınıftan Lise son sınıfa kadar kız erkek tüm öğrencilere başvurabilmektedir. Kız öğrencilerimize bayan öğretmenler tarafından eğitim verilecektir. Kontenjanımız sınırlı olduğundan özellikle Karaköprü Şerif Özden Başarı Ortaokulu civarındaki öğrencilerimizin bir an önce kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

 Kayıtlarımız Karaköprü Şerif Özden Başarı Ortaokulunda devam etmektedir

Ayrıca derneğimiz tarafından Suruç Cumhuriyet İlkokulunda yine ilkokul ve ortaokullara yönelik benzer bir müfredatla kursumuz başlamış bulunuyor. Aligör caddesinde bulunan okulda başvurular devam etmektedir.

Hem eğlendirecek ve hem de öğretecek olan kurslarımıza tüm çocukları gençleri bekliyoruz bekliyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.