banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Okul yapıldı ama yolu yok

Akçakale’ye bağlı Bolatlı köyünde yeni açılışı yapılan okulun yol, su ve elektrik sorunu giderilmediği için öğrenciler mağdur oluyor. Büyük masraflarla yapılan okulun özellikle yol sorunun giderilmemesine tepki gösteren öğrenci velileri, yetkililerden okulun sorunlarını çözmesini bekliyor.

Okul yolunun çamurlu ve caddeye uzak olması dolayısıyla öğrenci ve öğretmenler ayaklarına poşet bağlayıp okula gitmek zorunda kalıyorlar. Durumdan şikâyetçi olan öğrenci velilerinden Mehmet Taştan, öğrencilerin okula gelmekte çok zorluk yaşadıklarını belirterek okul yolunun derhal yapılması gerektiğini ifade etti.
Köylerine yapılan okula yaklaşık 3,5 milyon TL masraf yapıldığını ileri süren Taştan, “Bu kadar masrafla yapılan okul heder oluyor. Her tarafı çamur içinde. Çocuklarımız çamur içinde kalıyorlar. Yol çamurlu olduğu için servis araçları uzakta durmak zorunda kalıyor. Servisten inip yayan okula gelen çocuklar ve öğretmenler çamura batıyorlar. Yetkililerden bu okulumuzun sorunlarını gidermesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (Sedat Kuşulay - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.