banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Okul bilgisayarları cafede bulundu

Viranşehir merkez ve köylerinde çalınan 19 bilgisayar, 1 yazıcı ve 2 projeksiyon cihazı bir internet kafede bulundu. Viranşehir Emniyet Müdürlüğü yaptığı araştırmalar sonucunda çalınan malzemelerin bulunması için çalışma başlattı. Mahkeme kararı ile Şırnak Mahallesi'nde 2 katlı bir eve giden polis, evin altında bulunan dükkanda arama yaptı.

Yapılan aramada Milli Eğitim Bakanlığının okullara gönderdiği bilgisayarlar ele geçirildi. Kaçak olarak işyeri işletmekten ve Kaçak elektrik kullanmaktan da hakkında işlem yapılırken, çalınan Bilgisayarlarla internet kafe açan M.S. ile kendisine kurulum için yardım eden E.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.S.'nin evinde yapılan aramada ise 2 adet projeksiyon cihazı ile 2 adet de bilgisayar ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere Emniyete götürüldü. Bilgisayarlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen bilirkişiler tarafından da tespit edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.