banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Öğretmenlere çevre konulu eğitim seminer

 Bursa’da görev yapan  öğretmenlere çevre konulu eğitim semineri verildi. Merinos İlkokulunda bir hafta süreyle gerçekleştirilen çevre konulu hizmet içi eğitim seminerini  tamamlayan öğretmenlere  sertifika  verildi.

Öğretmenlerin yetiştirilmesi çerçevesinde düzenlenen seminer, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ve Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (CEKUD) Bursa İl Temsilciliği işbirliğinde gerçekleştirildi. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğretmenlere sertifikaları verildi.

Gelişim açısından eğitimin önemini vurgulayan Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Ünal, “Eğitimin en önemli unsurlarından birisi öğretmenlerdir. Öğretmenlerimizin hızla gelişen Dünyaya ayak uydurmaları ve kendilerini gelişimleri için birçok hizmet içi eğitim düzenliyoruz. Hedefimiz öğretmenlerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesidir. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılının tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu. (Sezer Özer-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.