banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Öğretmen atama sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığının öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere başvurularını 4-10 Eylül tarihleri arasında aldığı 37 bin öğretmenin atama sonuçları açıklandı. Bilgisayar ortamında gerçekleştirilen atama sonuçları, bakanlığın http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinden öğrenilebilecek.

103 branşta yapılan atamalara, alan sınavına karşı açılan dava kapsamında yargılama süreci devam eden Sosyal Bilgiler ile Coğrafya öğretmenlikleri dahil değil.

Atamalar MEB’e bağlı eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak ilk atama, yeniden atama ve kurumlar arası yeniden atama ile millî sporcuların ataması kapsamında belirtilen alanlarda gerçekleşti.

Atamalar, alanlar bazında 2015 KPSSP10 veya 2015 KPSS121 puan üstünlüğü esasına göre tercihler de dikkate alınmak suretiyle aday öğretmen/öğretmen olarak yapıldı.   

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.