banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

ÖGRENCİLERE KARNEVAL ŞENLİĞİ MÜJDESİ

Toplantıda söz alan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atik Sahil yarıyıl tatilinde öğrencilere ‘KARNEVAL’ şenliği müjdesini verdi.

Eğitime verdiği destekle kamuoyunun takdirini toplamaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm okul müdürlerinin bir araya getirilmesine vesile olarak, okul müdürlerinin okullarıyla ilgili sorun ve taleplerini belediyeye iletmelerini sağladı. Eyyübiye Belediyesi Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür ve Sanat Merkezinde bir araya gelen okul müdürleri,  Eyyübiye Belediyesine ve Başkan Ekinci’ye teşekkür ettiler. Okul müdürlerinin yoğun katılım gösterdiği ve yaklaşık 2 saat süren toplantıya Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Levend Çelik, Belediye Meclis Üyeleri, Ali Rıza Şenbahar, Bilal Tekatlı, Ahmet Haşim İnan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atik Sahil ile okul müdürleri katıldı.  Toplantıda söz alan ve okullarıyla ilgili sorun ve talepleri yetkililere bildiren okul müdürleri,  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye,  eğitime verdiği destekten ötürü de teşekkürlerini ilettiler. Dağıtılan anket formlarını dolduran okul müdürlerinin okul yolu, madde bağımlısı gençlerin rehabilitasyonu, kırsaldaki okulların cephe boyanması, öğrenciler için sosyal ve oyun alanlarının kurulması, kırtasiye, temizlik malzemeleri, kütüphane ve bilgisayar gibi talepleri Başkan Ekinci’ye iletilmek üzere Kültür Müdürü Atik Sahil’e bildirildi.

Okul müdürleriyle yapılan toplantıda kısa bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Levend Çelik “ Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci’nin eğitime verdiği destek aşikârdır. İlk günden itibaren kendilerine iletilen talepler belediyenin gücü nispetinde yerine getiriliyor. Bugün de sizlerin bizlere sunacağı talepler başkanımıza iletilecek ve inşallah bu talepleriniz yerine getirilecek” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZE YARIYIL TATİLİ İÇİN KARNEVAL ŞENLİĞİ TERTİPLEYECEĞİZ”

Toplantıya ev sahipliği yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atik Sahil ise yarı yıl tatilinde öğrencilere ‘KARVENAL’ şenliği müjdesini verdi. Öğrencilerin yarıyıl tatillerini iyi bir şekilde geçirebilmeleri için Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla bir şenlik hazırlığı içinde olduklarını belirten Sahil” Sizleri buraya davet etmemizdeki amaç; hem okullarınızla ilgili sorun ve taleplerin bizlere iletilmesi ve çözümü yolunda adımlar atılması, hem de Eyyübiye Belediyesi olarak, bizlerin yaptığımız ve yapacağımız faaliyetlerle ilgili sizlere bilgi sunmak.  Toplantı dâhilinde arakadaşlarmızın sizlere dağıttığı formlara okullarınızla ilgili talepleri bizlere iletebileceksiniz. Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci’nin eğitime verdiği destek tüm kamuoyu tarafından biliniyor. Amacımız bunun devamlılığını sağlamaktır. Zaman zaman sizlere yapılan ziyaretlerde sizlerin farklı beklentileri söz konusuydu. Bu istekleri Başkanımız Mehmet Ekinci elinden geldiğince karşılamaya çalıştı. Bugün de bunun için burada toplanmış bulunmaktayız. Bugün ayrıca eğitimle ilgili yapacağımız çalışma ve projeleri sizlerle paylaşmak istedik. Bu kapsamda 26 Ocak, 30 Ocak, 2 Şubat ve 6 Şubat tarihlerinde ‘KARNEVAL’ adı altında bir öğrenci şenliği düzenleyeceğiz. Sizlerden isteğimiz yapacağımız bu tarz faaliyetlere öğrenci kardeşlerimizi yönlendirmeniz. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz. Yine bunun dışında kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak,  Eyyübiye Belediyesi Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlediğimiz ve devam eden etkinliklerimiz de bulunmakta. Yaş grubu olarak, ilkokul, ortaokul, lise, yetişkinler ile aynı zamanda kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik kurslarımız hafta içi ve hafta sonu olmak üzere devam etmektedir. Sizler de öğrenci kardeşlerimizi bu etkinliklere yönlendirerek bizim çalışmalarımıza katkıda bulunmuş olacaksınız “ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.