banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

ÖĞRENCİLERE ANLAMLI YARDIM

Şanlıurfa Siverek Belediyesince her hafta Çarşamba günleri ilçenin Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde düzenlenen halk günü devam ediyor.

Belediye Meclis Üyesi Azize Dolaş tarafından sürdürülen halk gününe katılan bazı kadınların sorunları dinlenerek yardım talepleri değerlendiriliyor.
Daha önce toplantılara katılan kadınların okula giden çocuklarının ders çalışmaları amacıyla çalışma masası talep etiklerini hatırlatan meclis üyesi Dolaş, bu talepler doğrultusunda 50 öğrenciye çalışma masası yardımı yaptıkların ifade etti. Dolaş,  ş "Halk gününe katılan kadınlarımızın makul yardım talepleriyle gelmesi halinde Belediye olarak imkânlar ölçüsünde kendilerine yardım etmeye çalıştıklarını" dedi.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.