banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Öğrencilerden Emniyete Teşekkür Ziyareti
Yıl içinde eğitime yaptığı katkılardan dolayı Suruç İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şen’i ziyaret edip teşekkür plaketi veren Suruç İlçe Milli Eğitim Müdür Mehmet Han Özdemir ve öğrenciler, Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği etkinliklerin devamını istedi.  Liseler arası bilgi yarışması, liseler arası futbol turnuvası, tarih gezileri ve birçok etkinlik düzenleyen Suruç İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şen, öğrencilerin bu etkinliklerden memnun kaldıklarını ve bu etkinliklerin devam edilmesinin faydalı olacağı belirtti. Mehmet Şen  “Suruç’a geldikten sonra Sayın Kaymakamımızın öncülüğünde Milli Eğitim Müdürümüzle beraber koordineli olarak elimizden geldiği kadar Suruç halkı için, Suruç gençliği için neler yapabiliriz diye kaymakam beyin talimatları doğrultusunda oturduk düşündük. Çanakkale ve Gaziantep gezimizi, halı saha turnuvamızı, bilgi yarışmamızı Milli Eğitimle Müdürlümüzle beraber  karar aldık ve uygulamaya koyduk. Amacımız gençlerimize bir nebze olsun öğrencilerimize bir katkımız olsun diye karınca kararınca Milli Eğitim Müdürümüzle beraber bu etkinlikleri düzenledik. Öğrencilerden gördüğümüz kadarıyla bu gezilerden çok memnun kalmışlar ve etkilenmişler, bu gezi ve etkinliklerimizi önümüzdeki yıllarda da sürdürmemiz faydalı olacaktır. İnşallah kaymakamımızın desteğiyle Milli Eğitim Müdürümüzle beraber bu etkinliklerimizi önümüzdeki yıllarda geliştirerek devam ettireceğiz. Bu ziyaret için Milli Eğitim Müdürüme, Okul müdürüme ve öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir ise “ Sayın Kaymakamımız ve Emniyet Müdürümüzle aynı dönemde göreve başladık. Suruç’u topyekun, eğitimiyle güvenliğiyle bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte neler yapabiliriz diye değerlendirme yaptık. Sağ olsun Emniyet Müdürümüz geldikten sonra bize Sosyal ve Kültürel anlamda çok büyük desteği oldu özellikle liseler arası bilgi yarışmasında çok büyük katkıları oldu. Gaziantep hayvanat bahçesi gezisi, Galatasaray Gaziantep spor maçına öğrencilerimiz gitti, Şanlıurfa gezileri düzenlendi en önemlisi Bursa, İstanbul ve Çanakkale gezileri düzenlendi. Bu anlamda biz emniyet Müdürümüze canı gönülden çok çok teşekkür ediyoruz. Polisin görevi vatandaşın can, mal ve namus güvenliğini sağlamaktır ama aynı zamanda eğitime el atmaları da bizleri çok memnun ediyor ‘’ dedi.

Düzenledikleri gezi ve etkinlikler için Emniyet Müdürü Mehmet Şen’e teşekkür eden öğrenciler “ Gezdiğimiz yerleri daha önce görmemiştik, televizyonda gördüğümüzde çok merak ediyorduk. Geziye gittiğimiz için çok mutluyuz, Çanakkaleyi gezdik ve savaşın yapıldığı yerlerden çok etkilendik Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.