banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Öğrenciler Fakıbaba ile röportaj yaptı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile bu kez öğrenciler röportaj yaptı.

         Okullarında röportaj ödevi verilen çok sayıdaki ilköğretim ve lise öğrencileri Başkanı Fakıbaba ile röportaj yapmak için yoğun talepte bulunuyor. Başkan Fakıbaba da yoğun programlarına rağmen öğrencilere de zaman ayırarak, onların da röportaj talebini geri çevirmiyor.

        Bu çerçevede Şanlıurfa Kız Lisesi Öğrencileri, Fakıbaba’yı ziyaret ederek okul ödevleri olan röportajı gerçekleştirdi. Yaklaşık yarım saat süren röportajda Şanlıurfa Kız Lisesi Öğrencileri, Fakıbaba’ya özel yaşamı ve belediyenin çalışmaları hakkında sorular sordular.

         Dört kız öğrencinin, Başkanı Fakıbaba’ya yönelttiği çok ilginç ve değişik soruları karşısında zaman zaman renkli görüntüler oluştu.

Kız Lisesi öğrencilerin röportajında, 7 yılık belediye hizmetlerini anlatan ve 2011 yılı içerisinde yapılacak projelilerini aktaran Fakıbaba, röportaj sonunda öğrencilere başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.