banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Öğrenciler Belediyeyi Ziyaret Ettiler

İlk Öğretim Haftası nedeni ile Sakarya ilköğretim öğrencileri ve okul Müdürü Murat Yetkin Şanlıurfa Viranşehir Belediyesini ziyaret ettiler.

Öğrencileri kabul eden Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, okul Müdürü Murat Yetkin ve öğrencilere birer hediye verdi.

 İlköğretim haftası nedeni ile belediyeye ziyarette bulunan öğrencileri Viranşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun öğrencileri makamında kabul etti. Öğrenciler ve Sakarya İlköğretim okulu Müdürü Murat Yetkin´e birer hediye veren Belediye Başkan VekiliMehmet Burun, yeni ilk öğretim haftasının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi, kurum olarak her zaman eğitime önem verdiklerini belirten Burun, okulların sorunları ile de ilgilendiklerini söyledi.

Öğrencilerden İmralı Tanırgan ise, Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun´dan okullarına yeni su hattı çekmelerini ve okul bahçelerini düzenlemelerini istedi. Burun ise en kısa zamanda öğrencilerin isteklerini yerine getireceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.