banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor

Öğlecilere Kuran'ı kerim dağıtıldı

Hilvan İmam Hatip Mezunları Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HİLİM) öncülüğünde öğrencilere Kura'n-ı Kerim hediye edildi.

Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, HİLİM DER Başkanı Mehmet Can Yardımcı, Okul Aile Birliği Başkanı Mevlit Atmaca ve velilerin katıldığı programda İmam Hatip okullarında okuyan öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Dernek olarak İmam Hatip Ortaokul ve lisesi öğrencilerine yönelik çalışmalarının devam ettiğini belirten HİLİM DER Başkanı Mehmet Can Yıldırım, Bedrettin Kem Kız İmam Hatip ve İmam Gazali İmam Hatip ortaokullarında okuyan öğrencilerin Kur'an derslerinde yaşadıkları sıkıntıyı gidermek için başlattıkları kampanya kapsamında kendilerin ulaştırılan Kur'an-ı Kerimleri öğrencilere verdiklerini söyledi.

Kur'an-ı Kerimleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Oğuz, okul aile birliği başkanları, öğrenci velileri ve dernek üyeleriyle öğrencilere dağıttıklarını ifade eden Yardımcı, kendilerine Kuran’ı Kerim bağışında bulunan herkese teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut öğrencilere nasihatte bulunarak, insanın hayatında ya Kur’an ya da hüsran olduğunu başka bir seçeneğin olmadığını dile getirerek, "Bu nedenle Kur'an'ı öğrenmek ve öğretmek için elimizden gelen çabayı göstermemiz lazımdır." diyerek dernek başkanı ve velilere teşekkür etti.

Bedrettin Kem İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Mehmet Şakir Seçme de yapılan Kur'an’ı Kerim yardımları için teşekkür ederek, “Kur'an’ın aydınlığında yetişecek olan yeni neslin Kur’an ahlakıyla ahlaklanması için sadece okul öğretmen ve idarecileri olarak kendimizi yeterli görmüyoruz. Bu konuda okul aile birliğimizin, velilerimizin ve duyarlı sivil toplum kuruluşlarının/derneklerin desteğine ihtiyacımız var. El ele verdiğimiz, birlikte hareket ettiğimiz takdirde çocuklarımız inşallah dürüst, öz güven ve güzel ahlak sahibi bireyler olarak yetişecektir.” dedi.  (Ramazan Şefkatli - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.