banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

ÖDÜLLÜ ŞİİR YARIŞMASI


15-30 yaş arası bütün gençlerin katılacağı şiir yarışmasında, kendi yazacakları şiirle katılacak olan gençlerimize dereceye giren ilk üç yarışmacıya çeşitli ödüller verilecektir. Şiir yarışmasına katılan gençlerimiz düzenleyeceğimiz bu şiir yarışması ile kendi duygularını en iyi şekilde ifade etme fırsatı bulacak.
7 ay gibi kısa bir sürede birçok faaliyetle dikkatleri üzerine çeken Yenişehir Gençlik Merkezinin yaptığı güzel ve anlamlı etkinliklerin yanı sıra amacı; gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak, gençlik faaliyetlerini planlamak, programlamak, yönetmek, denetlemek, değerlendirmek ve geliştirmektir. Bu amaç doğrultuda YGM, gençlerimizin zamanlarını daha verimli ve etkili bir şekilde kullanmanın yanı sıra “Bayrak ve Vatan Sevgi’sini pekiştirmek maksadı ile şiir yarışması düzenliyor.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ : ”Düzenlediğimiz bu şiir yarışması ile gençlerimizin fikirlerine önem verdiğimizi bir kez daha göstermiş olduk. YGM olarak yaptığımız her türlü etkinlik ve faaliyetleri üye gençlerimizle beraber gerçekleştiriyoruz. Buda gençlerin kendilerine güvenmelerini sağlıyor.. Düzenleyeceğimiz “Bayrak Sevgisi” adlı şiir yarışmasına bütün gençlerimizin katılımını bekliyoruz.” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise: “Şuana kadar kısa bir zaman zarfında birçok etkinliğe imza atan YGM, edebi bir konuyu ele alarak düzenleyeceği     “Bayrak Sevgisi ”adlı şiir yarışmasında yine güzel bir çalışma gerçekleştiriyor. Bütün gençlerimizin Şiirleriyle katılımını bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.