banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Müslüm Gülel İÖO’da Kutlu doğum etkinliği-FOTO HABER


Okul konferans salonunda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir AYHAN, Milli eğitim Şube Müdürü Mehmet Sarmış ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Okul öğrencileri tarafından okunan ilahilerle başlayan program, Peygamberimiz Hz. Muhamed’in özlemleyen  Skeçle devam etti. Küçük bir kızın Arif Nihat Asyalı’nın Peygamber efendimiz Muhammed aleyhisselâm öven Nat-ı Şerif’i okuyunca salonda duygu selin neden oldu.


Yine okul öğrencileri tarafından düzenlenen semah gösterisi büyük beğeni topladı.
Programda kürsüye gelen İl Milli eğitim Müdürü Metin İlci şöyle dedi; “Âlemlerin Sultanı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’e yönelik böyle bir programın düzenlenmesi onur verici. Ben bu programın düzenlenmesinde emeği geçen başta okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bakın Hz. Peygamberimiz bundan 1400 yıl önce eğitim için ne demiş: “Beşikten mezara kadar ilim öğreniniz .” H.Z Muhammed’in(sav.) söylediği bu güzel sözde, eğitime önem vermenin gerektiğini anlatıyor bizlere. Dinimiz her daima öğrenmeyi emreder. İnancımız aynı zamanda bize cehaletle mücadele etmemizi emrediyor” dedi.



Program sonunda en çok Hadis-i Şerif ezberleyen 3 kız öğrenciye hediyelerini Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ verirken Müslüm Gülel İlk Öğretim Okul Müdürü Selami Bülbül günün önem ve anlamına uygun olarak İlci’ye Kur’an-ı Kerim hediye etti. Daha sonra hadisi şerif yarışmasında dereceye giren öğrencilerle çekilen hatıra fotoğrafıyla program son buldu.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.