banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Muhtar; TİGEM'in Yaptığı İsrail Zulmüdür FOTOĞRAFLI
Ceylanpınar Jandarma bölük komutanlığına bağlı askerler eşliğinde yıkımı gerçekleştirmek isteyen ekiplere önce köylüler karşı çıkıp Avukatlarını aradı.  Avukat Mahmut İrek ve basın mensupları köye geldi. Yıkımı gerçekleştirmek isteyen yetkililerden mahkeme yıkım emrini isteyen İrek belgeyi göremeyince yıkımım hukuk dışı olduğunu söyledi.

Köy muhtarı Mehmet Direk'' Bu TİGEM'in yaptığı israil zulmüdür. Burada bayrağımızın altında bize zulüm yapılıyor, evlerimizi yıkıyor ve malımızı talan etmek istiyorlar. Bizim köyümüz muhtarlıktır ve Viranşehir'e bağlıdır. Bu köyde zamanında okulumuz bile vardı. Ama sırf buradan gidelim diye 1980'den sonra bize hiç bir hizmetin gelmesine müsade etmediler. Köyümüz 1938'den beri yerleşim alanı olarak tescillidir''dedi. 
Bizimgazete63





















İŞTE OKUL ÇEŞMESİNDE Kİ TARİH: BU OKULUN ÇEŞMESİ 9.4.1970 YILINDA YAPILMIŞ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.