banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

MŞÜ Akademik Genel Kurul toplantısı yapıldı

Muş Alparslan Üniversitesi, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısını yaptı. Muş Alparslan Üniversitesi Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda, Rektör Prof. Dr. Nihat İnanç’ın başkanlığında yapılan toplantı, tüm akademik personelin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Nihat İnanç, Üniversitenin açılışından bu güne geçen süre boyunca özveriyle çalışarak başarıda payı bulunan herkese teşekkür etti. Üniversitenin gittikçe büyüdüğünü kaydeden İnanç, daha titiz ve daha özverili çalışmalara ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Kaliteye odaklı eğitim anlayışına sahip bir üniversite olarak hedefleri yerine getirmeye devam edildiğine dikkat çeken İnanç, “Büyüyen bir üniversitenin kalite standartlarının oturtması lazım. Fiziki imkânların yanı sıra eğitim-öğretim ve bilim kalitesinin artırılması ana hedefimizdir. Şu ana kadar büyük oranda hedeflerimizin önünde gitmeyi başarmış bulunuyoruz. Yeni kampusumuz her türlü ihtiyacımıza cevap verebilecek şekilde modern bir anlayışla inşa edildi” dedi.

Üniversitenin öğrenci sayısının bu yıl ayrılan kontenjanlarla birlikte 10 bine dayandığının altını çizen İnanç; “Akademik personel sayımıza gelince salonu görüyorsunuz. Koca bir aile haline geldik. Süreç içinde sayımız ve imkânlarımız gibi başarıya dönük beklentilerimiz de arttı. Bütün arkadaşlarımızın özveriyle çalışmaya devam ederek beklentilerimizi en iyi şekilde karşılayacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından düzenlenen cübbe giyme töreninde, Rektör İnanç, unvanda yükselen akademik personele cübbelerini giydirerek belgelerini takdim etti.

2014-2015 Akademik Yılı için öngörülen program ve projelerin ele alındığı Akademik Genel Kurul Toplantısı ikinci oturumu, Fakülte Dekanlarının birimler bazında yaptıkları değerlendirmelerin ardından sona erdi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.