banner2
Öne Çıkanlar Urfa ak parti Ayak Sağlığı Fatsaspor UNDP

Milyonlarca Öğrenci bugün karnelerini alıyorlar

Şanlıurfa'da 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl karne dağıtım töreni 19 Ocak Cuma (Bugün) saat 10.30'da Karaköprü Borsa İstanbul Ortaokulunda gerçekleştirilecektir. 

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemin sona ermesi nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan bir mesaj yayınladı                                                                             

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞERAFETTİN TURAN’IN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Kıymetli Meslektaşlarım,

19 Ocak 2018 Cuma günü 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemi karnelerin dağıtımı ile sona erecektir.

Geride bıraktığımız dönem içerisinde Peygamberler şehri Şanlıurfa’da Eğitim adına farkındalık yaratacak birçok proje ile geleceğimiz olan çocuklarımızın daha kaliteli bir Eğitim-Öğretim dönemi geçirmelerini sağlamaya çalıştık.  

Geleceğimiz olan öğrencilerin yetişmesinde en büyük pay şüphesiz size aittir. Yorucu ama en az onun kadar mutluluk veren bir mesleği icra ediyorsunuz. Öğrencilerinizin bilgi ile donanmış, sosyal başarısı yüksek, kendini ifade edebilen, sosyal faaliyetlerde etkin rol alabilen, hayatın her alanında başarılı bireyler olabilmeleri için bir dönem boyunca yoğun bir şekilde emek verdiniz. Bu sorumluluğunun farkında olarak görev yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Değerli Velilerimiz,

Karnelerde yer alan notlar yalnız öğrencilerin durumunu değil, genel olarak hepimizin eğitimdeki çabalarını gösterir. Bu sebeple düşük notlardan sadece öğrencilerimizi sorumlu tutmak, çözüme ulaşmak yerine sorunun devamına yol açar. Kaldı ki karnelerdeki rakamsal ifadeler öğrencinin akademik başarısı hakkında bilgi verebilir belki ama bütüncül olarak öğrencinin başarısı ya da başarısızlığı anlamına gelmez. Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zenginliğe sahip olduğunu unutmamalıyız.

Sevgili Öğrenciler,

Sabırsızlıkla beklediğiniz karnelerinizi alıyorsunuz. Elinizden geleni yapmak için bir dönem boyunca büyük gayret sarf ettiniz. Her birinizi gayretinizden ve başarılarınızdan dolayı içtenlikle kutluyorum. Karnenizdeki notlarınız size dair bilgiler verebilir fakat tamamen sizi tanımlamaya yetmez. Yapabileceklerinizi, yeteneklerinizi en iyi bilen sizlersiniz. Derslerden yüksek ya da düşük not almış olabilirsiniz. Sonuç ne olursa olsun, hayata dair umudunuzu, cesaretinizi; başarıya olan inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hiç yitirmeyin. Kendi zaferinize ulaştıracak olan güç burada gizlidir. Bu yolda bizler, öğretmenleriniz ve aileniz her zaman yanınızda olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle il genelinde bir eğitim öğretim döneminin daha sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanmasında büyük desteği olan başta Valimiz Sayın Abdullah Erin olmak üzere İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine, okul müdür ve müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize ve eğitim personelimize teşekkür ediyorum.

                                                                                              Şerafettin TURAN

                                                                                           İl Milli Eğitim Müdürü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.