banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

METİNER`DEN ÖĞRENCİLERE NASİHAT

Gazeteci Yazar Mehmet Metiner, dün Şanlıurfada Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Metiner, söyleşide öğrencilere zamanı doğru kullanmalarını nasihat etti.


OKULUN Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye Okul Müdürü Aziz Çiftçi, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Özellikle iletişim konusunda öğrencilere önemli bilgiler veren Mehmet Metiner, okul yıllarındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşırken onların sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. 

Öğrencilere zamanı doğru kullanmalarını nasihat eden Gazeteci Metiner, “Dünyadaki değişime ayak uydurun. Bu değişimi yakalayamayan kişiler hayatları boyunca zorluklarla karşılaşıyorlar. Hayatta başarılı olmak diploma almak ya da okul bitirmek değil. Teknolojik gelişmelere ayak uydurmak da önemli. İçinde bulunduğunuz dönemin önemini anla-maya çalışın. Bu sürey iyi değerlendirip, doğru yönetmeniz gerekiyor. Dersi derste dinleyin. Öğrenme ve düşünme sisteminizi tartın. Başarıyı önce kafanızda olgunlaştırmanız gerekiyor. Ayrıca ders çalışmanın yanında bol bol kitap okuyun. Sanatla ilgilenin, yabancı dilinizi geliştirin” şeklinde konuştu.

Düzenlenen söyleşi ile ilgili bir açıklama yapan Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Aziz Çiftçi ise, okul yönetimi olarak bu tür sosyal ve kültürel etkinliklere devam edeceklerini belirterek, Gazeteci Yazar Mehmet Metiner`e söyleşiden dolayı teşekkür etti.


 


Ali AKARSLAN/ Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.