banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Meslek Grupları Tek Çatı

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda, kent merkezinde hizmet veren ancak Evren Sanayi Sitesi Bölgesi'ne taşınmaları artık vazgeçilmez hale gelen çeşitli meslek kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

http://balikligol.com/images/news/3187.jpg

      Şanlıurfa Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğü'nce organize edilen toplantıda Belediye tarafından yaptırılacak olan "Evren Sanayi Bölgesi Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiler ile Hizmet Grupları Planı"nı uzun uzadıya tartışmaya açan Belediye Başkanı Fakıbaba ve çeşitli meslek gruplarının temsilcileri proje hakkında görüş alışverişinde bulundular.

     Kent merkezinde hizmet veren ancak Evren Sanayi Bölgesi'ne taşınmalarına kesin gözüyle bakılan Oto Alım-Satım, Mermerciler, Hızarcılar ve Kavakçılar, Nakliyeciler, Oduncular, Gıda Üreticileri, PVC-Demir Doğrama v.b meslek guruplarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda katılımcılar Şanlıurfa Belediyesi'nce hazırlanan proje hakkında öneri ve şikâyetlerini dile getirme fırsatı buldular.

    Toplantıya katılan STK başkanlarına ve meslek grubu temsilcilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Fakıbaba, projenin hayata geçirilmesi konusunda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

    Toplantıya, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Ahmet Al, İbrahim Güllüoğlu, M.Fevzi Yücetepe, M.Emin İzol, Evren Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, Kent Konseyi Başkanı Nihat Taş çok sayıda meslek grubu temsilcileri katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.