banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

MERDER Türkiye geneli sınav yapacak!


SODES kapsamında finanse edilen Merder Eğitim Merkezi, YGS sınavı öncesi öğrencilerine prova niteliğinde deneme sınavı yapmaya devam ediyor. 28.02.2014 Cuma günü sabah 09:00 ve öğle 14:00 saatlerinde yapacağı sınava tüm öğrencileri beklemektedir. Bu güne kadar öğrencileri için sayısız deneye sınavı yapan merder eğitim merkezi ocak ve şubat ayında 1’er adet Türkiye geneli deneme sınav yapmış, bundan sonra da 3 adet deneme daha yapacak toplamda 5 adet  Türkiye geneli sınav yapmayı hedeflemektedir.

Konu ile ilgili açıklama yapan merder eğitim merkezi koordinatörü Yusuf yavuz söyle dedi.

“Merder Eğitim Merkezi yönetimi olarak öğrencilerin eğitim adına her şeyi yapmak istiyoruz. Bundan dolayı öğrencilerimiz için gece gündüz çalışıyoruz.Onlar için kaliteli ortam, kaliteli öğretmen, kaliteli yayın… vb konularda çok titiz davranıyoruz.Öğrencilerimizi hayalindeki üniversitelere yerleştirmek için  Türkiye geneli sınavlara ihtiyaç duyduklarını biliyoruz. Bundan dolayı YGS öncesi öğrencilerimize toplam 5 adet deneme sınavı yapacağız. Bu denemeler öğrencilerin hangi konuda eksiklerini olduğunu tespit edip , o eksiklerin nasıl gidereceğimize öğretmenlerimizle beraber karar veriyoruz.Öğretmenlerimiz bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan gece gündüz öğrenciler için çalışarak o eksikleri gideriyorlar. İnşallah öğrencilerimiz  istedikleri üniversiteye yerleştirir ve sayısız başarılardan birini sağlamız oluruz.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.