banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Meclisi Olağanüstü Toplandı

Şanlıurfa Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın başkanlığında olağanüstü toplandı.

        Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, kent merkezinde yaşanan ulaşım sıkıntısının ortadan kaldırılması amacıyla yeni açılması planlanan yollar ile çeşitli altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere iller bankasından toplam 25 Milyon TL kredi alınmasına oybirliği ile karar verildi.

      Su gelirlerinden elde edilen parayla 3 yıl içersinde geri ödenmesi düşünülen 25 Milyon TL kredinin 17,5 Milyon TL’sinin yeni açılan yollar için diğer 7.5 Milyon TL’sinin ise çeşitli altyapı hizmetlerinde kullanılacağı bildirildi.

     Ayrıca Haleplibahçe Peyzajı için istenilen 5 Milyon TL’lik kredi talebine diğer toplantılarda olduğu gibi olağanüstü toplantıda da bir karar çıkmadı.

    Haleplibahçe Projesi ve çevresinde yürütülecek olan çalışmalara ilişkin projeyi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda daha geniş irdeleyeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Fakıbaba, bu kredi talebinin ise daha sonra oylamaya sunulacağını söyledi.

    Olağanüstü Belediye Meclis Toplantısı hakkında gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, belediye meclis üyeleriyle birlikte birlik ve beraberlik içersinde çalışma yaptıklarını belirterek, Şanlıurfa’ya önümüzdeki günlerde daha iyi hizmetler kazandıracaklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.