banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

MEB müdürü yanlıştan döndü! Geri adım attı


 

(Ruha Haber Ajansı) Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi’nde bir imam hatip ortaokulunda görev yapan öğretmen hakkında açılan soruşturmaya tepkiler dinmiyor. Tüm kesimlerden tepkiler yağınca İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmen hakkında açılan soruşturmayı kaldırdı.

 İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DOĞRULARI İFADE ETMİYOR

01.01.2018 tarihinde Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü resmi sitenizde kamuoyuna bir duyuru yapıldı. Bozova’ya bir Hacılar İmamhatip Ortaokulu’nda görev yapan Din Kültürü öğretmeni hakkında soruşturmanın açıldığı ve 2 müfettişin görevlendirildiği açıklanmıştı. İmam hatip okulunda görev yapan din kültürü öğretmenine açılan soruşturma tüm ülkede  yankı yaparken ve İl Milli Eğitim Müdürünün tavrı eleştirildi.

ART NİYET OLMAYINCA SORUŞTURMA KALDIRILDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, incelemelerin soru önergeleriyle açıldığı, kovuşturmanın inceleme sonucunda ise soruşturmaya döndüğü belirtildi. Yapılan incelemede art niyet olmayınca soruşturmaya gerek kalmadığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.