banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Makine İkmal Atölyesini Gezdi

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, M.Emin İzol, M.Fevzi Yücetepe, Ahmet Al ve Mahmut Kırıkçı ile birlikte Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne giderek, Makine İkmal Atölyesi’ni gezdi.

     Şanlıurfa Belediyesi’nin Makine Parkı’na kazandırılan yeni hizmet araçları ve iş makineleri hakkında Ulaşım Hizmetleri Müdürü Said Hocaoğlu’ndan bilgi alan Belediye Başkanı Fakıbaba ve Başkan Yardımcıları daha sonra personellerle bir süre sohbet etti.

BELEDİYE OTOBÜSÜ “TURİZM OTOBÜSÜ”NE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

    Şanlıurfa Belediyesi, yıllardır toplu taşımada kullandığı 41 kişi kapasiteli bir belediye otobüsünü yeniden tasarlayarak “Turizm Otobüsü’ne dönüştürdü.

    Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek olan üstü açık turizm otobüsüne turistlerin oldukça ilgi göstermesi bekleniliyor.

    Turizm Otobüsü ve iş makinelerini teker teker inceleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, halka daha hızlı ve en iyi hizmeti verebilmek için makine parkını her geçen gün güçlendirdiklerini söyledi.

    Birim gezileri kapsamında Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı birimleri gezen Belediye Başkanı Fakıbaba ve beraberindekiler daha sonra Turizm Otobüsüne binerek kısa bir şehir turu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.