banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Mahallesinin Sorunlarının Yüzde 95 Çözüldü

 

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin İzol ve beraberindeki birim amirleri Akabe Mahallesi’nin eksikliklerini yerinde görme çözüm üretmek için sokak sokak dolaştı.

      Akabe Mahalle Muhtarı İsmail Umut ve sakinleriyle birlikte sabahın erken saatlerinde incelemelerde bulunan Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İzol, "Belediye başkan yardımcıları ve birim amirleri olarak başkanımızın il dışında olduğu günlerde bile mahalle gezilerimizi sürdürüyoruz. Amacımız yürütülen belediyecilik hizmetlerini yerinde inceleme ve mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm üretmektir. Hedefimiz, Şanlıurfa’nın tüm mahallelerindeki mevcut sorunların çözülmesini sağlamaktır" dedi.

UMUT: “ŞANLIURFA’YA YAKIŞIR ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”

     Şanlıurfa’nın Akabe Mahallesi Muhtarı İsmail Umut ise belediyenin Şanlıurfa’ya yakışır hizmetler yaptığını söyledi.

    Mahallesindeki sorunların yüzde 95 oranında çözüldüğünü belirten Akabe Mahalle Muhtarı İsmail Umut, “Başkan Yardımcımız Emin İzol ve belediye birim amirleri bugün mahallemizi gezdiler. Vatandaşlarla görüştüler. Mahallemizin eksiklerini sordular. Sağ olsunlar mahallemizin yüzde 95 sorunu çözülmüştür. Mahallemde sorun yoktur şimdi. Kanal işleri olsun temizlik işleri olsun ayrıca hepsine teşekkür ederim. Şanlıurfa’ya yakışır şekilde çalışmalar yapıyorlar. Hani daha önce hep diyorduk ya Antep’ e nasıl yetişiriz şimdi çok şükür İstanbul ile yarışıyoruz. Hani bunu hiç kimse göz ardı etmesin” ifadelerini kullandı

     Öte yandan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe ve beraberindeki birim amirleri dün ise kentin Buhara Mahallesi’ni gezerek belediyecilik hizmetlerini yerinde görüp vatandaşlarla görüştüler.

     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.