banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Lokantalar da artık Beyaz Bayraklı

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi’nin ilçede faaliyet yürüten işyerlerinin temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi ve halk sağlığına katkı sunmak amacıyla başlattığı “Beyaz Bayrak Projesi”nde Fırın, Kasap ve Pastanelerden sonra Lokantalar da “Yıldızlı Beyaz Bayrak” aldı.

Ceylanpınar Belediyesi ekiplerince Ağustos ayında İlçede faaliyet yürüten lokantalarda yapılan denetim ve kontrollerden sonra, standartlara uygun düzenlemeler yapan iş yerleri sahiplerine Takdir-Teşekkür belgeleri düzenlenen törenle verildi. Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan törene Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve iş yerleri sahipleri katıldı. Belge dağıtım töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Arslan, başlatılan “beyaz bayrak” projesiyle ilçe esnafı arasında kalite standartlarını yükseltme rekabeti yaşanması nedeniyle iş yerlerinin çok daha güzel bir çehreye kavuşması, temizlik ve kalitenin yükselmesini memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi. Lokanta sahipleriyle birlikte, daha önce “beyaz bayrak” projesine tabi tutulan Fırın ve Tatlıcılarda yapılan yeniden değerlendirme sonucunda belge ve Yıldızlı beyaz bayrak almaya hak kazanan işyerlerine de takdir-teşekkür belgeleri takdim edildi. Çekilen toplu fotoğrafın ardından Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Dağtekin ve Belediye meclis üyeleri, takdir-teşekkür belgesi almaya hak kazanan iş yerlerini tek tek dolaşarak yıldızlı beyaz bayraklarını dağıttı.

 

YAPILAN DENETİM VE KONTROLLERDE “BEYAZ BAYRAK” ALMAYA HAK KAZANAN İŞ YERLERİ VE SAHİPLERİ :

 

3 YILDIZLI BAYRAK ALAN İŞYERLERİ :

 

1 – DOSTLAR KEBAP SALONU - İlhan ÖNCÜ

2 – ADRESİM LOKANTASI - Sevim GÖKÇEOĞLU

3 – CEYLAN SOFRASI - Alaattin DİREKÇİ

4 – ŞAFAK RESTURANT - Ramazan ACAR

5 – URFA SOFRASI - Ömer AKMAN

 

2 YILDIZLI BAYRAK ALAN İŞYERLERİ :

 

Kervan LOKANTASI – Bekir ARAÇ

 

1 YILDIZLI BAYRAK ALAN İŞYERLERİ :

 

BİRTAT KEBAP VE DÖNER SALONU - Mustafa ARPAK

 

YENİDEN DEĞERLEDİRİLEN FIRIN VE TATLICILAR :

 

3 YILDIZLI BAYRAK ALAN İŞ YERLERİ :

 

1 – MENTEŞ PİDE VE LAHMACUNSALONU - Mehmet POLAT

2 – DERGAH PİDE VE LAHMACUN SALONU - Bekir TASLAK

 

2 YILDIZLI BAYRAK ALAN İŞ YERLERİ

 

ÖNDER TATLICI - Sabri ÖNDER

1 YILDIZLI BAYRAK ALAN İŞ YERLERİ

 

CEYLAN PİDE VE LAHMACUN SALONU - Latif CEYLAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.