banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Lise Temsilcileri Gençlik Merkezinde Toplandı


Toplantıda Gençlik ve Spor Bakanlığı tanıtımından sonra, Şanlıurfa’da bulunan 5 gençlik merkezi tarafından düzenlenen kurslar ve etkinlikler anlatıldı.
Katılımcılara Gençlik ve Spor Bakanlığının çıkarmış olduğu kitaplar ve gençlik merkezinin tanıtım broşürleri dağıtılarak, okul temsilcilerinden gençlik merkezlerinin okullarda tanıtılması ve diğer projeler için destek istendi. Gençlerle fikir alış verişinde bulunduktan sonra her zaman fikirlerine kapılarının açık olduğu belirtildi.

Katılımcılara ikram edilen kokteylden sonra gençlik merkezi gezdirilerek, buradan 7/24 faydalanabilecekleri ve gençler için neler yapılabileceği hakkında fikir alış verişi yapıldı. Son olarak daha önce tüm okullara duyurulan ve afişleri asılan Filipinlere yardım kampanyası ile ecdada mektup yarışmaları için okudukları okullara tekrar hatırlatmaları istendi.

Konu hakkında görüşünü aldığımız Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil ALP “Gençlik Merkezi olarak sık sık okullara giderek tanıtımlarımızı yapıyoruz. Bu tanıtımlardaki amacımız daha fazla gence ulaşmaktır. Bu defa tüm lise temsilcilerini gençlik merkezimize yani gençlerin evine davet ettik. Onlara Bakanlığımızın ve bizim faaliyetlerimizi anlatmaya çalıştık. Bazen her projede anında tüm gençlere ve okullara ulaşamayabiliriz ama, okul temsilcilerine ulaştık mı onların da kendi okullarına ulaşmaları daha kolay olur diye düşündük.  Aslında bu okul temsilcileri bundan sonra bir nevi gönüllü gençlik merkezi temsilcisi oldular.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.