banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

KYK başvuru sonuçları açıklandı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarından istifade edebilmek için başvuruda bulunan öğrencilerin 2015-2016 öğretim yılı yurt başvuru sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya kamuoyuna duyuruldu.

Açıklamaya göre: Öğrenci Seçme  ve Yerleştirme Sınavına girerek ilk defa bir yükseköğretim programına kayıt yaptıracak olan öğrenciler ile halen bir yükseköğretim programına devam eden ön lisans, lisans, özel yetenek, ek kontenjan, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin yurt başvuru sonuçları YURTKUR resmi web sitesi "www.kyk.gsb.gov.tr" adresinden öğrenebilecek.

Açıklamada ayrıca, YURTKUR'a bağlı yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin, 4-11 Eylül'de "e-devlet,  https://www.turkiye.gov.tr/" adresinden kayıtlarını yaptırabilecekleri veya öğrencilerin bizzat kendilerinin kazandıkları yurda giderek şahsen kayıt yaptırabilecekleri belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.