banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Kutlu Doğum Coşkusu Başladı

Etkinliklerin yapıldığı alana gelen Şeyh Seyda Muhammed Ali'nin eli birçok vatandaş tarafından öpüldü ve sevgi gösterisi yapıldı.
Ceylanpınar ilçe Belediyesi'ne ait semt pazarında düzenlenen "Kutlu Doğum" haftası etkinliklerine yaklaşık 3 bin dolayında vatandaş katıldı. İlçe halkının aşırı ilgisinden dolayı semt pazarının yetersiz kaldığı organizasyona katılan ilçe halkı zor anlar yaşadı. Kutlu Doğum haftası etkinliği Kur'an-ı Kerim'in ve Mevlit okunması ile başladı. Kardeşler İlahi Grubu'nun seslendirdiği ilahiler semt pazarında bulunan dinleyenleri duygulandırdı. İlahileri dinleyen izleyiciler sık sık tekbir getirdiler.

 Peygamber Efendimizin sevgisinin gün geçtikçe büyüdüğünü dile getiren Doğru Haber Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni ve aynı gazetede köşe yazarlığı yapan Mehmet Göktaş, "Peygamber efendimize olan sevgi Türkiye genelinde gittikçe artmaktadır. Bugün bu alanda kutladığımız Kutlu Doğum haftası etkinliği için önümüzdeki yıl daha büyük bir alan hazırlanacak. Çünkü Peygamber Efendimize olan sevgi daha fazla artmaktadır. Artık meydanlar bu sevgiye dar gelmektedir" dedi.
Etkinlikte daha sonra küçük kız çocukları günün anlam ve önemini anlatan şiirlerin okudu. Daha sonra Şeyh Seyda Muhammed Ali, kapanış duasını okuduktan sonra etkinlik sona erdi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.