banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Kürkçüoğlu işhanında İntihar şov

Şanlıurfada bunalıma giren bir vatandaş Adil Kürkçüoğlu işhanının teras katına çıkarak atlamak istedi.

İntihar vakası dün saat:12:00de Atatürk mahallesinde bulunan Adil Kürkçüoğlu işhanının teras katında üstünü çıkarmış bir şekilde intihara yeltendi.

4 katlı adil kürkçüoğlu işhanının teras katında bulunan kulvar dersanesinin tepesine çıkarak, kendini aşağı atmak istedi. Polis, kendini duvardan aşağıya sarkıtan genci yoğun ısrarlar sonucunda ikna ederek kurtardı.

Alınan bilgiye göre, Urfalı genç (23) söz konusu binanın 4. katına çıkarak, kendini duvardan aşağı sarkıttı. Binadan aşağıya sarkan genç intiharcı milletin yüreğini ağzına getirdi.

 

Kısa sürede, olay yerine gelen polis, çevre emniyeti alarak bölgeyi emniyet şeridine aldı. Topçu meydanından gelen yol trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekipleri ise şahsın kendini atma olasılığına karşılık, binanın altında branda açtı. Olay yerine birde ambulans sevk edildi.

 

Polis, kendini duvardan aşağıya sarkıtan gencin yanına çıkarak ikna etmeye başladı. İkna olmayan gence Şanlıurfa Valiliğine bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı SYDV Müdürü Ekrem Ayaz tarafından gönderilen bir şahıs tarafından 5 bin TL isteyen genci ikna etti.

Mobilyacı ve ayakkabıcıya 5 Bin TL boru olduğunu ve ödeyemediği için bu yolu seçtiğini gazetecilere söyleyen intihar etmekten vazgeçen genç, soruşturma için gözaltına alındı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.