banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Köylerde bir günde üç intihar

Her geçen gün intihar olaylarının arttığı Şanlıurfa’da dün Viranşehir’de iki, Siverek’te bir kadın intihara teşebbüs etti.

 

Alınan bilgiye göre; Viranşehir’in Kınalıtepe köyünde önceki gün 19 yaşındaki Ü. T. İsimli kadın henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çok sayıda ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulundu. Ailesinin müdahalesi ile Şanlıurfa Devlet Hastanesine kaldırılan genç kadının hayati tehlikesinin bulunduğu ve bu nedenle gözetim altında tutulduğu belirlendi.

 

Diğer bir intihar olayı ise Viranşehir’de meydana geldi. Viranşehir’in Aslanbaba köyünde önceki gün 24 yaşındaki E. Ö. İsimli kız, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı girdiği ruhi bunalım sonucu evde bulunan ilaçları içerek intihar teşebbüsünde bulundu. Ailesinin müdahalesi ile Şanlıurfa Devlet Hastanesine kaldırılan genç kız müşahede altına alındı. Genç kızın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

 

Diğer intihar olayı Siverek’te meydana geldi. Siverek’in Karakeçi köyünde önceki gün 17 yaşındaki M. A. İsimli kız, aile içi huzursuzluk nedeniyle girdiği ruhi bunalım sonucu evde bulunan ilaçları içerek intihar teşebbüsünde bulundu. Ailesinin müdahalesi ile Şanlıurfa Devlet Hastanesine kaldırılan genç kız müşahede altına alındı. Genç kızın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Güvenlik güçleri üç intihara teşebbüs olayı ile ilgili inceleme başlattı.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.