banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Köy yolları için ek bütçe

Şanlıurfa İl Genel Meclisi, Ağustos ayı 4. Birleşimi Mustafa Yavuz başkanlığında yapıldı. İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen birleşim yoklama ile açıldı. Bir önceki toplantıya ait tutanak özetlerinin okunmasının ardından meclise yazılı ve sözlü önergeler sunuldu. Meclis üyesi Necmettin Sağlam, Cumhuriyet Parkı’nın halka açılması için yazılı bir önerde verdi.

Meclis Başkanı Yavuz ise, Vali Celalettin Güvenç ile daha önce parkın açılması için görüştüğünü ve valinin konuya sıcak baktığını anlatarak önergeyi oy birliğiyle vali Güvenç’e havale etti.


Komisyonlardan gelen raporların görüşülmesinin ardından 2012 yılı Özel İdare bütçesinin harcama kalemlerinde bulunan ödeneklerin yeterli olmaması nedeniyle ekli listedeki harcama kalemleri arasında harcama yapılması görüşüldü. Ve meclisin bütçesine ek olarak 5 milyon TL aktarıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, kabul edilen ek bütçenin eğitim ve köy yolları için kullanılacağını kaydederek, şunları söyledi: “5 milyonluk ek bütçe kabul edildi. Gerekli taksimatlar yapıldı. Köy yollarına ve eğitime belli rakamlar aktarıldı. Komisyonlardan gelen raporlarımızı görüştük. Çalışmalarımızı aynı gayret ve titizlikle sürdürüyoruz.”
Meclis, yarın gerçekleşecek 5. birleşimle Ağustos ayı oturumlarını tamamlamış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.