banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Köy değil cephane

Şanlıurfa'da bir köyde kalaşnikof ve tabanca ele geçirildi. Olay sonrası 3 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde, jandarma tarafından bir köyde yapılan aramada 2 Kalaşnikof tüfek, 2 tabanca, 2 av tüfeği, 5 şarjör ve 560 fişek ele geçirildi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Jandarma, Cumhuriyet Savcılığı kararı ile Dışlık Köyü'nde yaşayan ve aralarındaki husumet nedeniyle sık sık kavga eden birbirine akraba Durap ailesinin 6 ferdinin evinde arama yaptı.

Gece geç saatlerde 6 evde eş zamanlı gerçekleştirilen aramalarda 2 Kalaşnikof tüfek, 2 tabanca, 1'i ruhsatlı 2 av tüfeği, 5 şarjör ile 560 fişek ele geçirildi. Silah ve mühimmatlara el koyan jandarma, ele geçirildiği evlerin sahipleri Mehmet, Suphi ve Muzaffer Durap'ı gözaltına aldı. 3 şüpheli Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanmaya başlandı.
urfadagundem.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.