banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Konuklu'nun İmara Açılması Meclis Gündeminde


Dün ve bugün gerçekleştirilen birleşimlerde ana gündem maddeleri teker teker görüşülerek karara bağlanırken çeşitli konularda verilen soru önergeleri ilgili birimlere havale edildi.
Buna göre; ilk olarak Konuklu Belediyesi’ne ait taşınmaz mal satışını ele alan belediye meclisi konuyu imar komisyonuna havale ederken Sırrın-Karşıyaka Bölgesi’ndeki taşınmaz mal satışını ise onayladı. Ayrıca Halk Sağlığı Müdürlüğüne taşınmaz mal tahsisine de onay veren Belediye Meclisi, “Ağır Metal Analiz Ücretlerinin Belirlenmesi” başlıklı gündem maddesini ise Plan ve Bütçe Komisyonuna havale etti.
İmar komisyonuna havale edilecek dosyalar ve imar komisyon raporları (İmar Tadilatları)nı görüşen Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısını sona erdirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.