banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

KOCAELİ'DEN AKÇAKALELİ ÖĞRENCİLERE YARDIM ELİ

Bir Öğretmenin Önerisi Üzerine duyarsız kalmayan Polin ve futura form Firmaları Şanlıurfa’nın  Alçakale ilçesi  Bulgu İlköğretim okulundaki öğrencilerin Bazı ihtiyaçları olan Kırtasiye malzemelerini gidermiş oldular.Mutlulukları gözlerinden okunan minik öğrencilerin fotoğraflarını Çeken sınıf Öğretmeni ve Öğrencileri  Polin su parkları ve Futura form Yöneticilerine ve çalışanlarına Yapmış oldukları Yardımdan dolayı  Teşekkür ettiler.

Yardım ile alakalı bilgi Aktaran Polin Su parkları  İnsan Kaynakları Müdürü  Müge Tolunay Gündoğdu “Bir öğretmen arkadaşımızın vasıtası ile, Şanlıurfadaki bir ilköğretim okulunun ihtiyaçları tarafımıza iletilmişti. Polin;  gerek firma sahipleri, gerek çalışanları olarak, bu gibi sosyal sorumluluk projelerine, özellikle eğitime ilişkin katkıya çok duyarlı olduklarından, yardım kampanyamızı şirket içinde duyurduk. Kısa sürede okulun ihtiyacı olan ve yanı sıra farklı pek çok kitap, defter, satranç, eğitim ekipmanı vb. ekipmanlar toplanarak okula ulaştırıldı. Öğretmenleri de okul ve öğrenciler adına  teşekkürünü, çocukların bu güzel fotoğraflarını ileterek bildirdi. Bu çocukların eğitim için, ufacıkta olsa bir katkıda bulunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyor, onlara başarılar diliyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.