banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Kızıltepe'de 500 kitaplık yeni bir kütüphane açıldı

Kızıltepe ilçesinde Ahmed-i Hani Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde kurulan 500 kitaplık kütüphanenin açılışına Mardin Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Mehmet Şerif Öter, Şube Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kütüphanenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Müslüm Berk, Kütüphanenin Mardin Valiliği, Kızıltepe Kaymakamlığı, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu, öğretmenler ve öğrencilerin katkılarıyla kütüphanenin yapıldığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Mardin Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna ise “Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyoruz. Hayat hızlı bir şekilde devam ediyor. Değişen yaşam koşullarına adaptasyonu sağlamak için öğrencinin sürekli okuma araştırma ve sorgulama kültürünün olması gerekir. Bizler okuma faaliyetlerinin edindirilmesi için ve yaygınlaşması için kütüphaneleri çok elzem görüyoruz.  İnşallah öğrencilerimiz en güzel şekilde faydalanacaktır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. (Mehmet Aslan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.