banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kış Yarıladı, Hazrlıklar yeni başladı
Akçakale İlçe merkezinde bulunan ana arterler başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında yer alan yeraltı tahliye kanalları ve kanalizasyon sisteminin aparatı olan ve son dönemlerde zaman zaman sağanak yağışlara maruz kalması sonucu tıkanan rögar kapakları itfaiye çalışanların da yardımıyla tazyikli ve basınçlı su sıkılarak açıldı.

Yapılan çalışmayla ilgili olarak açıklama yapan Ayhan; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizin daha yaşanılır, daha çağdaş ve daha güzel bir çehreye kavuşması adına çalışmalar yapmaktayız. Bu kapsamda bütün hemşerilerim de takdir ederler ki özellikle çevre temizliği ve hijyeni konusunda maksimum düzeyde hassasiyet gösterdik. Çünkü “Aslanın yattığı yerden belli olduğu ve temizliğin imandan olduğu dusturunu haykıran bir kültürün ve geleneğin temsilcileri olarak çevre temizliği, alt yapı ve üst yapı çalışmalarında kısa zamanda büyük mesafeler kat ettik ve bundan sonra da Allahın inayeti ve vatandaşlarımızın dua ve katkılarıyla kat etmeye devam edeceğiz. Bu anlayışın ürünü olarak bütün çalışanlarımızla gecemizi gündüzümüze katarak vatandaşlarımın sağlığını ve rahatını temin ve tesis etmek için bu alandaki çalışmalarımızda sıfır toleransla hizmet sunmaya devam edeceğiz. dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.