banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Kış bitti kışlık dağıttılar-VİDEO

Vali Güvenç’i, okula gelişinde çiçekleriyle birlikte minik öğrenciler karşıladı.
Farklı yaş gruplarındaki öğrencilerin bot ve kabanlarını dağıtan Vali Güvenç öğrencilere, “siz derslerinize çalışın, bir sıkıntınız olursa öğretmenlerinizle paylaşın. Onlar sıkıntılarınızı çözmek için ne gerekiyorsa yaparlar” dedi.
Hediyelerin dağıtılmasının ardından Vali Güvenç, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek okuldan ayrıldı. Vali Güvenç’e Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ekrem Ayaz da eşlik etti.

-Süleymaniye’ye Kadın Kültür Merkezi
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Sırrın İlköğretim Okulu’ndaki programının ardından geçtiğimiz aylarda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından temeli atılan ve İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Süleymaniye’deki Kadın Kültür Merkezini inceledi.
Önümüzdeki hafta açılışının gerçekleştirilmesi planlanan merkezde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Güvenç, açılışa kadar tüm eksikliklerin giderilmesi ve çevre düzenlemesinin bir an önce bitirilmesi talimatında bulundu. Vali Güvenç, incelemeleri sırasında çevrede oturan mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ederek merkezden ayrıldı.

-Şair Nabi Mahallesi Yeniden Kadın Kültür Merkezine Kavuşuyor
Süleymaniye’deki incelemelerinin ardından Şair Nabi Mahallesinde yer alan ve kullanılamaz durumda olduğu için geçtiğimiz günlerde kapanan kadın kültür merkezini de ziyaret eden Vali Güvenç, bu mahalledeki kadın kültür merkezinin daha sağlıklı bir ortamda hizmet vermesi için yetkililere gerekli çalışmaların bir an önce yapılması talimatını verdi.
Buradaki incelemelerinin ardından mahalle esnafının ikram ettiği çayı içerek mahalleliyle bir süre sohbet eden Vali Güvenç, beraberindeki heyetle buradan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.