banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Kırtasiyeciler okul sezonuna hazırlanıyor VİDEO

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının başlamasına az günler kala kırtasiye sektöründe de hareketlilikler başladı. Hazırlıklarına devam eden kırtasiyeciler bu yılın çok yoğun geçeceğini ifade ettiler. 

Okulların açılmasına sayılı günler hazırlık yapmaya başladıklarını ifade eden Kırtasiyeci Mehmet Said Altun, başta çantalar olmak üzere kalemlik suluklar diğer kırtasiye malzemelerini hazırladıklarını söyledi. 

Geçen yıla göre fiyatlarda herhangi bir artışın olmadığını ifade eden Altun, “Şuanda okulların açılmasına bir hafta kaldığı için çantalar rağbet görüyor. Çantalar şuanda alınmaya başlandı. Okul açıldıktan sonrada kırtasiye malzemeleri gittikçe alınmaya başlanır. Biz o yüzden ilk önceliğimizi çantalara verdik sonra kırtasiye malzemelerimizi hazırlıyoruz” dedi.

 Okul için gerekli olan bütün kırtasiye malzemelerini karşılamak için çalıştıklarını ifade eden Ali Tükü’de, okulların açılmasına sayılı günler kaldığı için çok yoğun bir şekilde hazırlıkları bitirmeye çalıştıklarını ve kırtasiye malzemelerinde satışların hareketlenmeye başladığını belirtti. 

Ürünlerde çeşitliliği artırdıklarını belirten Tükü, “Her kese hitap etsin diye her üründen 3-5 tane ve her bütçeye hitap etsin diye 1-5 TL ye kadar çıkan mallar var. Reyonları artırdık eskiden 1 reyon vardı şimdi 4 reyonumuz var herkes alsın diye her çeşitten getirdik” ifadelerine yer verdi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.