banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Kendi işyerinden bilgisayar çaldı yakalandı




Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,
 Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hırsızlık olaylarının aydınlatılması faillerinin tespiti ve yakalanması amacıyla yapılan çalışmalarda;

05.07.2011 günü saat: 21.30 sıralarında Sarayönü Caddesi Bağdat Pasajında bulunan 4 ayrı işyerinden bilgisayar kasaları, monitörleri ve yazıcıların çalındığı anlaşılmış olup, ekiplerimizce pasaj içerisinde ve çevresinde dikkatli ve duyarlı bir şekilde yapılan aramalar sonucu, çalınan malzemelerin boş bir işyerine konulduğu tespit edilmiş, işyerlerine ait kamera görüntüleri incelendiğinde olayın şüphelisinin H.K. olduğu ve şahsın kendi işyerinden de hırsızlık olayı olmuş süsü verdiği tespit edilerek şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.

Vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için suç ve suçlularla mücadelemize aralıksız olarak devam edilecektir.

 
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.